Ryby North Fish najlepiej czują się w sosach Folwark
Warszawa, 11/06/1510 czerwca br. wraz z firmą North Fish, naszym partnerem biznesowym, zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne w warszawskim studio Cook Up, podczas których gościliśmy dziennikarki i blogerki kulinarne. Dwanaście pań, pod przewodnictwem znakomitego kucharza Łukasza Jończyka, doradcy kulinarnego North Fish, eksperymentowały z połączeniami ryb, owoców morza i naszych sosów. Na pierwszy ogień poszły szare krewetki słodko-pikantne z warzywami i Sosem Madziarów Folwark. W drugiej części przygotowano grillowany stek z tuńczyka z Sosem barbecue Folwark w towarzystwie smażonych szparagów, pomidorków koktajlowych i świeżych ziół. W trakcie warsztatów Łukasz Jończyk dzielił się z gośćmi ciekawostkami i anegdotami oraz zdradzał różne kulinarne sztuczki. Spotkanie było doskonałą okazją do wypróbowania swoich talentów kulinarnych, odkrycia nowych smaków, wymiany doświadczeń i dobrej zabawy. Prezentujemy przepisy na wyżej wspomniane dania i zachęcamy do wypróbowania w swojej kuchni.
Recenzje:
https://www.facebook.com/kuchniarenaty/photos/pcb.851964968224502/851964791557853/type=1&theater
http://mariola1975.blogspot.com/2015/06/warsztaty-z-north-food-folwark.html
https://www.facebook.com/568674156572958/photos/pcb.791075977666107/791075554332816/type=1&theater