Certyfikaty i wyróżnienia

Informacje i struktura

Misją firmy jest wytwarzanie i oferowanie produktów zaspokajających potrzeby i wymagania klientów poprzez staranne dobranie smaku, zapewnienie wysokiej jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego dostarczanych wyrobów.

Cel ten jest osiągany poprzez odpowiednią strukturę organizacyjną przedsiębiorstwa, znajomość i zrozumienie potrzeb naszych klientów jak również szybką reakcję na ich oczekiwania.

Najwyższej klasy specjaliści z Działu Badawczo-Rozwojowego oraz Działu Kontroli Jakości dbają o jakość i bezpieczeństwo zdrowotne naszych produktów.

W dziale badawczo-rozwojowym odbywa się opracowywanie produktów, przez doświadczonych technologów.

Dział Kontroli Jakości czuwa nad zapewnieniem jakości i bezpieczeństwa wyrobów.

Potwierdzeniem wdrożenia działań na rzecz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności jest certyfikat ISO 22000.

Certyfikaty

certyfikat-pl

Wyróżnienia

certyfikat-dobry-produkt-pl

1-wyroznienie_gastronomiczny_przeboj_roku2

723_folwark_sos-czosnkowy