Remulada duńska

Remulada Duńska

Zobacz skład

Składniki:


olej rzepakowy, woda, kapusta kwaszona 7,5%, ocet spirytusowy, ogórki konserwowe 2,6% (ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), cukier, żółtko jaja w proszku, sól, gorczyca, cebula marynowana 0,8% (cebula, woda, ocet, cukier, sól, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, pirosiarczyn sodu), skrobia modyfikowana, przyprawy (zawiera soję), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu), stabilizator (guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik kurkumina, substancja słodząca (sacharyny).

Remulada duńska – Skarb narodowej kuchni Danii w polskim wydaniu

Gęsty majonezowy sos z warzywami (kapusta, ogórek, cebula) o lekkim smaku curry. Wyśmienity do jajek, wędlin, żółtego sera i grillowanych warzyw.

Doskonale uzupełnia paluszki, chipsy, nachosy i świeże warzywa.



Sprawdź przepisy »