WIOSNA Z SOSAMI FOLWARK – kreatywna zabawa doskonałym smakiem
Warszawa, 01/05/15W nadchodzącym sezonie w kuchni i na stołach nie może zabraknąć sosów Folwark, a jest w czym wybierać. W ofercie znajduje się 10 sosów w wybornych smakach. Dzięki tym produktom, każdy może przygotować danie na wiele sposobów, zarówno na ciepło, jak i na zimno, uzyskując za każdym razem inny efekt i urozmaicając codzienne menu. Nadadzą one potrawom, zwłaszcza z grilla, niepowtarzalny smak i zaspokoją potrzeby najbardziej wymagającego podniebienia.
„Wiosna w pełni, niebawem otwarcie sezonu grillowego i ogrodowych przyjęć. Z tej okazji proponujemy konsumentom sosy ze starannie dobranych składników, stworzone na bazie unikalnych receptur w naszej rodzinnej firmie, które można wykorzystywać na różne sposoby. Przykładowo, z daniami mięsnymi z grilla doskonale komponuje się Sos kebab gyros w dwóch wariantach: łagodnym i ostrym. Remulada duńska z kolei stanowi doskonały dodatek do grillowanych warzyw, jak i przekąsek. Sosu barbecue nie może zabraknąć w modnych burgerach wołowych i żeberkach z grilla. Wariantów jest nieskończenie wiele i można swobodnie puścić wodze fantazji. W naszej rodzinie sami lubimy eksperymentować w kuchni i efekt często przechodzi oczekiwania a na pewno za każdym razem pozytywnie zaskakuje. Gorąco zachęcam do kulinarnej zabawy z sosami Folwark – satysfakcja gwarantowana. Jestem pewien, że będzie to hit sezonu i ulubiona marka Polaków.” – zachęca Łukasz Kotaniec, członek zarządu.