dla gastronomii Sos słodko-kwaśny Zobacz skład Składniki: woda, cukier, ocet spirytusowy, ananas w zalewie (ananas, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), morele w zalewie (morele, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), skrobia modyfikowana, olej rzepakowy, przyprawy, suszony hydrolizat białkowy (zawiera soję), sól, stabilizator (guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), aromat papryki. Lekko pikantny, słodko kwaśny sos wywodzący się z kuchni dalekowschodniej. Dzięki owocom i przyprawom nasz sos posiada piękny pomarańczowy kolor. Idealny do dań kuchni orientalnej, drobiu, czerwonych mięs i kanapek. — wybierz opakowanie — >> dla firmy << Butelka 900g Sprawdź przepisy » Post navigation ← MajonezSos pomidorowy sambal →